Известие

Collapse
No announcement yet.

156 1.9 JTD за първа кола??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Нема такова нещо...аз ако давам по 3-4 хилки на година,та аз трябва гладен да седя и жена ми ще ме изгони.....има масло от 12-13лв литър,има и по 35лв и т.н.......бюджета на всеки е различен,но караме едни и същи коли,така че споко....много пари се дават по майстори,аз от това поне спестявам
    Ако сложиш каско /400 лв/, гражданска /200 лв/, данък /200 лв/, прглед и винетка /100 лв/, смяна на дебитомер и окачване /само това перо може да стане 1000 лв/, смяна на масло и филтри, цялостно боядисване /от 1000 до...../, чипосване, ами ксенонче, чистачки Аеротуин, прагове, спойлер, затъмняване на стъкла, джанти, както каза колегата и гуми /може и по-евтино да се намерят ако са 15"/...... и т.н и т.н. Може спокойно да се надминат тези 3-4 хилки Ако сложим и разходите за гориво - още 2-3 хиляди, според пробега, а може и повече. Ако някой има смелост да ги смята
    Давайте да заключваме темата, че да не изплашим момчето Лошото е, че по-голямата част от тези разходи са си общи за всички коли - освен ако не си вземе някоя ладичка.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Не се плаши...мн завиди какъв екземпяр ще вземеш...лошото, че тези за по 3-4 к лв са готови в сервиз да влизат... Дано намериш някоя запазена, но не са и толкова скъпи сметките, нз какво вс се оплакват!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ами аз се надявам догодина да попадна на някой току що обслужен екземпляр за 4 бона с комплект гуми и платени неща до края на годината, да се кача и да не пипам нищо поне първата година. Имам приятели, които са попадали на подобни съкровища, дано да ме огрее От вас зависи, щото като стане време първо тук ще пусна обява
        Предвиждането те учи нежно, грешката брутално!

Comment

Колега, някъде го писах, но и в твоята тема ще го напиша. Разгледай малко чуждите сайтове за продажба на автомобили и си направи анализ на предлагането. За 4000 лева категорично ти казвам, че ще си купиш кола от морга, освен ако не е на половин милион километра или не е ударена.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Не знам обаче във форумите на всички марки го има моментът, когато идва някой и казва, че 15 годишна кола в добро състояние под еди колко си не може та не може да се вземе (обикновено посочената от този човек цена е с 30 до 60 процента завишена над пазарната). Аз не искам свръх мега уникално запазената дето е на 100 000 км. и е гледана повече отколкото членовете на семейството на собственика (ако е имал такова и колата не е била заместител на такова) В мобилето почти няма цени над 4000 лева, а при цялото ми уважение към марката и колата (мисля, че достатъчно съм показал, че харесвам и Алфа и 156) смешно е да искаш повече от 4К за кола преди 2000 г. Дори да ги имах парите повече от 4К не бих дал за 156, при условие, че А8 има по 6-7К.

Comment

Първоначално публикувано от Vindex Покажи съобщение
              при условие, че А8 има по 6-7К.
              OFFTOPIC
              На А8 само окачването ще ти струва 2000лв всяка година
              ...

Comment

За 156 части втора употреба бол,мотора бива като надеждност,гори от 5 до12л/100.С бюджет като твоя от 4000 лв. я купих мойта преди една година и още не съм го достигнал,барабар със застраховките и данъците,навъртял съм 12000 км - сменил съм един шенкел с лагер 40лв. и един калник втора употреба 60лв.от а застраховката дадоха 85.Сега ще тръгнат едни критики ,че с втора употреба части кола не се поддържа ,но колите от 3000 лв. според мен не заслужават повече.Критиките към багажника не ги приемам -багажника си е достатъчен ,кафето наистина няма къде да го държиш,ама за целта си взимаш една мадама да го държи и проблема е решен по-най добрия начин.Стига съм мазал ,най важното да не забравя,като ходиш да избираш вземи човек с поне 10 години опит ,а не някой пич на 22 с който да се кефите колко ретро е таблото или дръжките на вратите и до там.Успех!

Comment

Тъкмо се бях отчаял и коментарът ти се оказа като светлина в тунела Мерси много. Прав си за частите втора употреба. А иначе братчед ми е на 32 и се занимава с коли отпреди аз да се родя Тъй че като ходим да избираме само аз ще се радвам на таблото и дръжките на вратите

Comment

Първоначално публикувано от Vindex Покажи съобщение
                    Не знам обаче във форумите на всички марки го има моментът, когато идва някой и казва, че 15 годишна кола в добро състояние под еди колко си не може та не може да се вземе (обикновено посочената от този човек цена е с 30 до 60 процента завишена над пазарната). Аз не искам свръх мега уникално запазената дето е на 100 000 км. и е гледана повече отколкото членовете на семейството на собственика (ако е имал такова и колата не е била заместител на такова) В мобилето почти няма цени над 4000 лева, а при цялото ми уважение към марката и колата (мисля, че достатъчно съм показал, че харесвам и Алфа и 156) смешно е да искаш повече от 4К за кола преди 2000 г. Дори да ги имах парите повече от 4К не бих дал за 156, при условие, че А8 има по 6-7К.

Не знам до коя страница го четеш мобилето, но явно е само началото. Задаваш ли си въпроса как така в мобилето се продават 156 ци от 2001 г. от по 1000 евро (основно автосалони) и частни лица продават същата година кола на повече километра обаче за 5000 евро? Защо не направиш една анкета тук във форума кой би си продал 156 цата за 4000 лева? Да ти отговоря предварително- никой!
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      Ако сложиш каско /400 лв/, гражданска /200 лв/, данък /200 лв/, прглед и винетка /100 лв/, смяна на дебитомер и окачване /само това перо може да стане 1000 лв/, смяна на масло и филтри, цялостно боядисване /от 1000 до...../, чипосване, ами ксенонче, чистачки Аеротуин, прагове, спойлер, затъмняване на стъкла, джанти, както каза колегата и гуми /може и по-евтино да се намерят ако са 15"/...... и т.н и т.н. Може спокойно да се надминат тези 3-4 хилки Ако сложим и разходите за гориво - още 2-3 хиляди, според пробега, а може и повече. Ако някой има смелост да ги смята
                      Давайте да заключваме темата, че да не изплашим момчето Лошото е, че по-голямата част от тези разходи са си общи за всички коли - освен ако не си вземе някоя ладичка.
                      ...опаа...чакай,чакай малко,тука се говори за кола сток.аз никъде не дивях момчето да пише,че иска спойлери,ксенони и т.н......камо ли цялостно боядисване....така че ,мисля че всичко е преувеличено......как можа да сложиш и горивото в сметките.......само шашкате момчето.....
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Искрено желая на колегата,пуснал темата да намери желаната 156 дизел,но още по-искрено му желая да попадне на пазен и поддържан екземпляр,щото иначе почва сериал на ужасите и едва ли някой собственик на ЖТД няма да се съгласи с това. Коментирани са много пъти цените за турбо,маховик, помпа ВН, дюза и т.н. Затова желая УСПЕХ и късмет! А иначе вчера едно приятелче ми се похвали с покупка - симпатична черна 146 туинспарк 99 г. с газов инжекцион - общо 3100 след КАТ , гражданска и масло-ролки-ремъци. Аз бих се замислил...
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Не знам до коя страница го четеш мобилето, но явно е само началото. Задаваш ли си въпроса как така в мобилето се продават 156 ци от 2001 г. от по 1000 евро (основно автосалони) и частни лица продават същата година кола на повече километра обаче за 5000 евро? Защо не направиш една анкета тук във форума кой би си продал 156 цата за 4000 лева? Да ти отговоря предварително- никой!
                          В cars.bg има 5 страници с дизелови 156 и само последната е с коли над 4000 лв - като няколко са външния фейс. От тези 5 страници се надявам, че има поне 5 коли, които си заслужават. Дори и да има някоя от 2001 за 7000 лв, която да си заслужава, а май има една /но дали си заслужава/, то тя е непродаваема според мен, след като има 2003 за 4000 лв.

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          ...опаа...чакай,чакай малко,тука се говори за кола сток.аз никъде не дивях момчето да пише,че иска спойлери,ксенони и т.н......камо ли цялостно боядисване....така че ,мисля че всичко е преувеличено......как можа да сложиш и горивото в сметките.......само шашкате момчето.....
                          Малко го поуплаших, но то така се получава. Може и нищо да не сменя по колата. Всеки има глава на раменете. Познавам хора, които ремонтират само ако колата спре на пътя или се разпадне. Иначе глезотийте не са задължителни, но пък като си харесваш колата започваш да и се подмазваш.
                          Last edited by rossenvn; d.m.y г., 21:39.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                            В cars.bg има 5 страници с дизелови 156 и само последната е с коли над 4000 лв - като няколко са външния фейс. От тези 5 страници се надявам, че има поне 5 коли, които си заслужават. Дори и да има някоя от 2001 за 7000 лв, която да си заслужава, а май има една /но дали си заслужава/, то тя е непродаваема според мен, след като има 2003 за 4000 лв.

Малко го поуплаших, но то така се получава. Може и нищо да не сменя по колата. Всеки има глава на раменете. Познавам хора, които ремонтират само ако колата спре на пътя или се разпадне. Иначе глезотийте не са задължителни, но пък като си харесваш колата започваш да и се подмазваш.
                            ...а ,последното изречение е съвсем друго и съм много съгласен..
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

В cars.bg 99% от автомобилите са "копърки". Алфа 156 1.9 jtd за 4000 лева си приготвяш задължително поне още 2000 лева след покупката.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Сигурен съм че и месец няма да мине и ще почне да оглежда за глезотии
                                няма как да не стигне до този момент след като е фен на марката.

p.s. разгледай и автомобилите в http://www.autoscout24.bg/ и http://www.mobile.de/ може да си харесаш нещо от там има доста пикантни оферти.. лично мнение предстои ми покупка и почти съм решен да е някаква извън България.
                                Last edited by reloading; d.m.y г., 22:04.
                                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                                X